Alla inlägg under juli 2008

Av Tuffa & Grynet - 15 juli 2008 21:52

Idag var det en låååång dag i fängelset. Husse och matte skulle åka till ett stort, blått hus och köpa grejer till människovalpen. Inte till hundarna, näe då... Skit och elände. Fast rätt skönt att slippa sitta i bilen i värmen och vänta på tråkiga hussar och mattar. Och sedan att slippa trängas med massa kartonger och grejor.


Fast nog var dom borta fasligt länge...


Kom hem snart så att vi får mat! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 14 juli 2008 14:34

Idag ansåg matte att löpskheten var såpass över att jag också fick leka med Fritz! Det var trevligt. Sen bjöd husse på lamm-slams, alltså sådana bitar som han och matte ratat. Vi ratar aldrig slams!



Av Tuffa & Grynet - 13 juli 2008 22:08

Idag var vi alla väldigt trötta. Man blir det av att simma länge. Undrar vad husse hade för ursäkt, han doppade inte ens tassarna?


Så skickar vi en massa grattisar till matt-mor som fyller år idag. Vi funderade på att skicka lite tårta, men matte sade att det inte gick för postlådorna var så små. Fånigt...


I bian snark, efter att i vattnet gjort benspark... /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 12 juli 2008 23:54

Matte och husse packade in oss i bilen och så åkte vi till Piteå, men inte till klubben utan till hamnen! Där träffade vi mattes och husses kompisar och mina favvo-barn. Jippi!


Vi skulle åka allihopa i en båt. Ganska fort gick det och öronen fladdrade i vinden. Jag är ju rätt van vid sånna tokigheter, men lilla Gryn åkte båt för första gången och var lite orolig. Hon satt mellan mattes knän och förundrades över hur det stänkte och hur noshåret fladdrade i vinden.


Sen var vi framme på ön. Där är det så trevligt! Vi badade med barnen hela dagen. Faktiskt lärde vi oss att gå i från badstegen på bryggan, plums ner i vattnet. Simmade jättelänge gjorde jag. Sen var vi väldigt trötta...


Simmat i badet som faktiskt är havet!/ Tuffa 


Av Tuffa & Grynet - 11 juli 2008 10:24

Vi håller tassarna för våra kompisar som ska åka till Finland och vänstervarva imorgon.


Såklart ni är snyggast!


Snygg i vänstervarv, allt annat är larv! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 9 juli 2008 19:18

...efter att ha stått i fängelset i regnet! På kvällen kom husse på att nu var det nog med stinkande hundar som luktade gammal disktrasa ur skägget. Så tog han och duschade och schamponerade först mig och sedan lilla Gryn.


Hujeda mig! Så nu luktar vi ganska knäppt... Fast husse säger att vi luktar gott. Jag kommer aldrig att föstå mig på människornas näsor...


Vem vill lukta tvål, hundlukt är mitt mål! /Tuffa 

Av Tuffa & Grynet - 8 juli 2008 09:56

Min matte säger att jag är en slampig killtjusare just nu... Det låter inte så smickrande va? Jag kan i alla fall inte förstå varför jag ska vara inne eller i fängelset när Fritz är ute. Och när jag får komma ut så är Fritz inne eller i fängelset.... Jag försöker tala om hur gärna jag också vill gå ut till honom men matte spelar dum och fattar ingenting.


I alla fall så drog vi till skogs igår kväll med alla briardkompisar. Matte lade ut varsitt spår till mig och Gryn. Det var skönt att få använda hjärnan till något annat än att fundera över hur man ska ta sig ut till Fritz. Tyvärr var mitt spår inte så långt, men det var rätt många pinnar i det som jag hittade. Matte var nöjd och jag också. Lilla Gryn skötte sig också bra och hittade både spengummit och flammingon som matte lagt i hennes spår.


Efter sen middag så sov vi gott hela natten!


Av spår i skog får jag aldrig nog! /Tuffa 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards