Alla inlägg under oktober 2008

Av Tuffa & Grynet - 23 oktober 2008 21:36

Husse kom hem med en ny bil idag. Den är lite större än vår andra så att vi ska rymmas hela flocken. Den där lilla broren vi har måste tydligen ha förfärligt mycket saker med sig så fort han ska nånstans. Allt som oftast finns bara ett trångt hörn kvar för två briardbrudar kvar i bagaget. Mer lämpligt för ett par taxbröder vi känner kan man tycka...


Nu har vi i alla fall ett större bagage att åka i. Innan husse köpte bilen så tog han hem den och så provade matte att lasta i både den vagn som broren brukar åka i, och oss i bagaget. Det gick faktiskt förvånansvärt bra. Dessutom har den nya bilen en låda på taket ifall broren behöver ha med sig nått mer...typ sängen och badkaret också...


Skönt med plats i vår bil, när man åker många mil /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 21 oktober 2008 18:45

I dag gick husse, Axel, Gryn och jag en promenad i skogen medan mamma höll ögonen på snickarfarbrorn som var och fixade våra skåp.


När vi kom upp mot skogskanten så stod där middag! Ett rådjur! Husse hann inte med och inte jag heller. Men lilla Gryn, hon härstammar från de vildaste och mest erfarna jakt-briarderna så hon lade iväg så öronen fladdrade. Rådjuret försvann in i skogen med Gryn efter sig. Husse och jag stod som fågelholkar och ropade. 


En god stund var hon borta lilla Gryn. Till slut kom hon tillbaka till oss, rätt så trött, utan rådjur... Synd, dom luktar rätt gott och smakar säkert bra!


Med lite tur kan vi fånga ett rått djur! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 20 oktober 2008 17:10

Kolla in skamgreppet jag tagit om Grynisens öra...



Av Tuffa & Grynet - 19 oktober 2008 17:06

Hathil tyckte att vi skulle be om frukost innan vi gick ut på mornarna, men det är strängt förbjudet i vårt hus!


Tydligen så kan man lättare få en otäck grej som kallas magomvridning om man busar när magen är full. Stora hundar med djup bröstkorg, som äter stora matportioner får det där magomvridningsgrejset lättare än små hundar.


Det är tydligen jättefarligt och gör jätteont. Min briardbekanting Dennis-Demon har haft magomvridning och min kompis Esters mormor och flera andra briarder.


Så därför får vi inte busa efter frukost! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 17 oktober 2008 21:01

På mornarna är det så skönt nu, dom dagar det inte regnar och plaskar såklart. När det har varit minusgrader så är gräset grått och isigt. Krispigt på tungan! Det som är allra bäst, enligt matte också är att hundtassarna inte blir blöta på morgonrundan, så då behöver man inte ägna en massa värdefull tid åt att torka tassar och magar utan istället gå direkt på dom viktiga grejerna - FRUKOST!


Jag kan ordet frukost, kan ni? /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 16 oktober 2008 19:48

En röd och en gul... Man kan lätt smyga sig undan i det vissna gräset och låtsas som att man inte hör när matte ropar!



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards