Alla inlägg under november 2008

Av Tuffa & Grynet - 15 november 2008 17:56

Idag var det fint väder igen. Matte och husse packade termos i ryggsäcken och broren i bilstolen och så oss förstås. Vi åkte till fina Bälingeberget

Där finns det klapperstensfält där det är lite svårt att gå...

Det var toppenskojigt och det var mycket mer snö kvar än hemma. Våran regnade bort nästan helt igår, eller om det nu var taxarna som tog den. Lilla Gryn var extra galen och sprang som en hare!

Matte och husse gjorde upp eld och fikade. Som tur var räckte fikat åt oss också!


Briarder vill ha bullar, sedan man i snön rullar! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 14 november 2008 15:56

Idag är det minsann ingen trevlig, vit och god snö här. Idag är det blaskigt, plaskigt och äckligt regn!


Många spannar! Vi ville inte byta, toktaxar! Har ni snott våran snö till skånelandet?


Blöt briarbrud luktar skumt och det tycker vi är dumt /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 12 november 2008 23:02

Skönt väder för att vara på stranden idag! Gryn och jag är inte så brydda om det där med att sola och nu är det frostigt i gräset och isigt på vattnet, alltså toppen att springa runt där nere. Gryn den glamourösa lerbaderskan hittade en grop som inte frusit och som gick att gräva i. Brun, fin lera hittade hon att ha på sina gula ben. Matte släppte inte in oss sedan...?


Vi var på en promenad också, med matte och broren den här gången. Skönt att nosa runt lite! Sista rundan med husse hade det kommit liiite snö. Vågar man hoppas?


Vi vill ha snö och kallt, det vore ballt! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 11 november 2008 20:20

Fast inte så snabbt. Han kan fortfarande inte gå, inte ens kravla. Han kan vifta med armarna och om man inte passar sig så kan han grabba tag i skägget om man går dit och nosar på honom...


Men han luktar fortfarande väldigt gott! Och han är rätt söt, eller hur?


Av Tuffa & Grynet - 10 november 2008 18:50

Nä, inte vårat hus... Men grannens! Det huset som det ska flytta in slädhundar i var det. Dom orkade tydligen inte fixa med sitt gamla hus så dom bestämde sig för att ta bort det och köpa ett nytt och ställa dit. Undrans vilken affär man kan köpa hus i förresten...


Idag var det i alla fall en grävmaskin och puttade omkull huset, sedan tände dom eld på det och nu finns inget kvar! Läskigt!


Man ska inte elda hus, det är inget roligt bus! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 9 november 2008 19:32

Våran husse har ju avancerat till "far" i år, eftersom broren föddes. Idag skulle man tydligen fira farar. Han fick en bok med massa bokstäver som han kan sjunga för broren när han ska sova. Nån som heter Evert har tydligen skrivit en massa visor som husse gillar och brukar sjunga, men som han inte riktigt kan. Nu så skall det bli bättre på den fronten.


Senare på dagen åkte vi till husses far, hussfar alltså. Där fick vi smaka diverse gott som kålrot och röding. Gott båda!


Far är rar, min finns inte kvar! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 8 november 2008 19:29

Vi gick en promenad i tråkvädret idag, hela flocken. Det var jättehalkigt eftersom det har regnat på våra frusna vägar! Man kunde inte trava rätt över grusvägen, för då halkade man omkull, man fick springa på kanten och i dikena istället.


När vi var på väg hem igen så hade en bil tydligen försökt trava och svänga samtidigt, det gick inte och den hade ramlat ner i diket. Det var ett jättedjupt dike precis där! Nästan hela bilen hade försvunnit. Som tur var så gick det bra med killen som körde och han fick en tröstande knuff så att han kände sig bättre sedan!


Kör på vägen ej i diket, annars blir det arga skriket! /Tuffa

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards