Alla inlägg under november 2008

Av Tuffa & Grynet - 7 november 2008 19:26

Idag packade matte oss och broren i bilen och så åkte vi till Selet. det är ett av mina favvo-jobb-ställen. Matte verkar också gilla det eftersom vi åker dit ibland fastän hon är ledig. Vi gick där och nosade och strosade någon timme, det är så spännande eftersom det både finns trevliga bajsar att smaka på efter fåren som går där på sommaren och en massa spår att kolla in efter folk som går där och kikar i res-ervatet.


Vi gillar utflykter så man kan få ny lukt i näsan ibland!


Åka på tur, då är ingen briardbrud sur! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 6 november 2008 19:45

Ibland är man lite uppochned...



Av Tuffa & Grynet - 5 november 2008 20:25

Det är väl allmänt känt att briarder är lämplig knähunds-storlek. Det är för att vi täcker hela knät så att den som är lycklig nog att få ha en briard i knät, inte behöver frysa!


Mattes lillasyster insåg detta idag och plockade upp mig i knät. Om sanningen ska fram så låg halva jag i soffan och halva ihennes knä, men det var både hon och jag nöjda med!


En halv briard i knät är bättre än tio på golvet! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 4 november 2008 21:42

Mattes minsta lillasyster och hennes Anders är här och hälsar på. Den däringa Anders han är väldigt bra på att klia briardbrudar på rumpan. Tydligen har han övat jättemycket på en golden-kille, så det förklarar ju saken. Han är i alla fall så duktig på att klias så jag gav honom min framtass, det är det inte många som får!


Lilla Gryn gillar också besöket, hon är ju mer mysig och står och klämmer sin stora Gryn-panna mot den som kliar. Hon är som en annan figur den däringa Gryn. Själv måste jag liksom dansa lite när det kommer någon jag gillar!


Briardbrud i dans, med viftande Svans!

Av Tuffa & Grynet - 3 november 2008 20:24

Briarderna var jättelydiga, dom tävlade allihop i lydnadsklass 2. Ester hade vilat sig i form, då hennes matte fick ett infall och anmälde till tävling hips-vips... Så dom hade knappt tränat och Ester glömde hur man gjorde "hopp". Hon har varit lite krasslig i sin rygg och inte fått träna särskilt mycket på "hopp" heller så det var ju inte så konstigt! Hon fick i alla fall ett 2:a pris och blev sexa i tävlingen.


Macki fick också ett 2:a pris och blev femma, och hans syster Jeanne var lydigast av alla briarder och fick ett 1:a pris och blev fyra.


Duktiga polare har man, massor av saker dom kan! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 2 november 2008 20:02

I morse kom det lite, lite snö. Matte ville inte åka iväg med bilen och lillebror i vädret så vi fick inte åka till Piteå för att heja på polaren Ester, och briardbekantingarna Jeanne och Macki som alla skulle tävla i lydighet idag. Vi har i alla fall hållit alla tassar och tummar för dom idag, men har inte fått några resultat så vi vet inte om det hjälpte...


Hejat på distans, när vi inte på plats fanns! /Tuffa

Av Tuffa & Grynet - 1 november 2008 22:31

Här har vi ingen snö tyvärr, men det har blivit is på vårat vatten!



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards